Bitumineuze dakbedekking

Dé expert in bitumineuze dakbedekking

Zoekt u een expert in bitumineuze dakbedekking? Dan bent u bij dakbedekking onderhoudsbedrijf B. vd Wall aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn bij het onderhoud van uw bitumineuze dakbedekking. Of het nu gaat om bitumineuze of kunststof dakbedekking, wij kunnen u uitstekend helpen dankzij onze ruime ervaring. U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, loodwerkzaamheden en spoedreparaties bij daklekkage. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Voordelen van bitumineuze dakbedekking

Bitumen is een bijproduct dat van nature voorkomt in ruwe aardolie. Door de vele voordelen van dit soort dakbedekking hebben de mastiekdaken sinds het begin van de jaren ’70 steeds vaker ruimte moeten maken voor de bitumineuze. De voordelen van bitumen zijn hoofdzakelijk:

  • Waterdichtheid
  • IJzersterk
  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Kleefkracht op diverse materialen
  • Goedkoper dan veel alternatieve bedekkingen

Bitumineuze dakbedekking

Een levend dak

De gebruikelijke levensduur van bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is 25 jaar. Deze levensduur kan worden verlengd door er bijvoorbeeld een levend dak van te maken. Het aanbrengen van mossen, kruiden en planten op het dak zorgt niet alleen voor een goede isolatie, maar kunt u de levensduur van uw bitumineuze daken verlengen tot wel 60 jaar. Onze vakmensen vertellen u hier graag meer over.

Waarom kiest u voor onderhoudsbedrijf B. vd Wall

Of u nu last heeft van een daklekkage of wanneer u een compleet nieuwe  bitumineuze dakbedekking nodig heeft, bij ons kunt u rekenen op kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken van daken van bedrijven en particulieren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en al onze vakkennis. Wanneer u ons aan uw dak laat werken, dan bent u verzekerd van:

  • De beste materialen tegen een zeer scherpe prijs
  • Vakkundige kennis en jarenlange ervaring
  • 10 tot 15 jaar garantie op het werk dat wij voor u uitvoeren
  • Lekkagemeldingen worden binnen 24 uur voor u opgelost
  • Specialisten in bitumineuze en kunststof daken

Het maakt niet uit of uw pand of woonhuis een plat of hellend dakwerk heeft. Wij kunnen u met alle soorten dakwerk helpen.

Neem contact met ons op

Voor deskundig advies, vrijblijvende prijsopgaven en het beantwoorden van al uw vragen over dakdekken kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen op 06-42059084 of een e-mail sturen naar info@onderhoudsbedrijfbvdwall.nl. Of vult u het contactformulier op onze website in. Onze specialisten reageren dan zo spoedig mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bitumineuze dakbedekking.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.