Daklekkage

Is uw dak aan reparatie toe?

Heeft u last van een daklekkage en wilt u dit zo snel mogelijk gemaakt hebben? Dan bent u hiervoor bij onderhoudsbedrijf B. vd Wall aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis in huis om uw snel en goed daklekkage te kunnen verhelpen. Zodra u bij ons melding maakt van een daklekkage, verhelpen wij dit zo spoedig mogelijk voor u. Wilt u ons inschakelen? Belt u dan snel naar: 06-42059084.

Het verhelpen van uw daklekkage

Een daklekkage komt natuurlijk nooit goed uit. Het water dat via uw dak binnenkomt, kan immers de nodige waterschade veroorzaken binnen uw huis. Om u hierbij te helpen, zorgen wij ervoor dat meldingen van daklekkage altijd binnen 24 uur opgelost worden. Zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt. Wij kunnen u tevens helpen om de kans op daklekkage te verkleinen. Dit doen we door periodiek onderhoud aan uw dak te uit te voeren. Op die manier kunnen we kleine schades repareren, voordat ze een probleem vormen en lekkage veroorzaken.

Daklekkage

Daarom kiest u voor ons!

We zijn als dakdekkersbedrijf actief in Den Haag, Delft, Leiden, Naaldwijk, Rijswijk en Zoetermeer. Uiteraard kunnen wij u ook helpen wanneer u in de buurt woont van deze steden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf, dat u kwaliteit garandeert als het gaat om uw dak? Dan hoeft u niet verder te kijken. Wij onderscheiden ons namelijk door:

  • Het gebruik van materiaal van hoogwaardige kwaliteit
  • Onze specialisatie in bitumen en kunststof dakbedekking
  • Maar u kunt ook voor andere daken bij ons terecht
  • Snelle reparatie van uw daklekkage
  • 10 tot 15 jaar garantie op de door ons geleverde werkzaamheden

Van daklekkage tot onderhoud

Wij geven u graag deskundig advies over uw dak. Ook sturen wij u op verzoek vrijblijvende prijsopgaven. Heeft u vragen over dakbedekking of het voorkomen van daklekkage? Ook dan helpen wij u graag. U kunt ons een e-mail sturen via: info@onderhoudsbedrijfbvdwall.nl. Wanneer u liever telefonisch contact met ons heeft, dan kunt u bellen naar 06-42059084. Ditzelfde nummer kunt u bellen wanneer u met spoed uw daklekkage door ons wilt laten verhelpen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.