Dak vernieuwen

Bij het dak vernieuwen komt er best wat kijken omdat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo kan het hele dak worden vervangen of kan bijvoorbeeld alleen de dakbedekking zoals het bitumen of de dakpannen worden vervangen. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar als u overweegt het dak te gaan vernieuwen bent u bij ons aan het juiste adres.
Dak vernieuwen

Een nieuw dak

Als een dak aan vernieuwing toe is, is het mogelijk om het hele dak te vervangen en dan tegelijk te kiezen voor nieuwe dakschotten, dakisolatie etc, maar soms volstaat het ook om alleen maar de dakbedekking te vervangen. Natuurlijk ben je dan voordeliger uit. Echter wanneer je toch al andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren zoals isolatie, of het plaatsen van dakkapellen of de vervanging van dakgoten, dan valt het toch te overwegen om de dakvernieuwing rigoureuzer aan te pakken.

Dakisolatie tegelijk uitvoeren met dakrenovatie

Het energiecertificaat van je woning wordt in belangrijke mate bepaald door de isolatie van uw dak. Het verbeteren van de isolatie verbetert je energielabel en dus ook de waarde van je huis. Maar dat niet alleen, want je kan met dakisolatie ook de energierekening verlagen. Soms kan je wel 20-30% besparen. Daarom valt het zeker aan te raden om gelijk met de het dak vernieuwen ook de isolatie aan te pakken.

Dakgoot vernieuwing

BijĀ  dak vernieuwen is het logisch ook goed te kijken naar de staat van de dakgoten. Grote kans dat deze namelijk ook toe zijn aan vervanging. Vaak is het voordeliger en verstandiger om het dak vernieuwen in 1 keer goed aan te pakken. Ook al zijn de kosten in eerste instantie hoger. Op den duur bent u vaak veel beter uit.

Meer informatie over dak vernieuwen?

Graag geven we je advies als je dak aan vernieuwing toe is. Welke delen kan je renoveren? Een welke delen moet je vervangen. Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden onderzoeken wij de beste optie voor je en doe je een duidelijke prijsopgave. Meer weten over dak vernieuwing? Vul dan het formulier in.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.