Dakdekker Leiden

Een Dakdekker in Leiden nodig? Wij helpen u snel!

Welkom bij Onderhoudsbedrijf B. vd Wall, uw gespecialiseerde dakdekker in Leiden. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke, professionele aanpak en onze mogelijkheden.
Wij werken als dakdekker en onderhoudsbedrijf voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben in het verleden al vele klussen tot een goed einde gebracht. Onze dakwerkzaamheden omvatten het repareren van een daklekkage tot het leggen van een nieuw kunststof plat dak. Wij bieden u bovendien meer dan de doorsnee dakdekker door onze kennis en contacten als onderhoudsbedrijf. Vraag ons gerust om deskundig advies of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij zijn reeds jarenlang actief als de dakdekker in Leiden en omstreken!

Een flexibele dakdekker

U kunt bij ons terecht voor een zeer veelzijdig aanbod aan diensten op het gebied van dakdekken. Wij beseffen ons maar al te goed dat iedere situatie uniek is en wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zoals uw persoonlijke situatie vereist. Wij hebben hieronder een aantal diensten op een rijtje gezet die wij het vaakst verrichten als dakdekker in Leiden:

Binnen deze diensten zit echter nog veel variatie en wij kunnen deze dan ook flexibel aanpassen naar uw wensen. Voor ons, als dakdekker, is geen klus hetzelfde. Daarom kunt u het beste even contact opnemen met betrekking tot uw eigen situatie in Leiden. Wij kijken dan hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Ervaar onze snelle service!

Wij beseffen ons maar al te goed hoe belangrijk onze klanten voor ons zijn als dakdekker in Leiden. Zowel onze reparatiewerkzaamheden als dakvernieuwing voeren wij uit met een hoge kwaliteit en lange garantie. In geval van daklekkage zijn wij snel ter plaatse.

U kan bij ons terecht voor:

  • nieuwbouw daken
  • dakvernieuwing
  • restauratie
  • bitumen daken
  • verhelpen lekkages
  • dakgoten reiniging en vernieuwing
  • klein en groot onderhoud aan uw dak, schoorsteen en huis!

Dakdekker Leiden

Dakdekker Leiden? Nu snel meer informatie!

Wilt u meer weten over ons werk als dakdekker? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag het aan één van onze vriendelijke medewerkers. Zij sturen u graag een persoonlijke offerte op of leggen u telefonisch uit wat wij allemaal voor u kunnen doen als dakdekker in Leiden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.